e-revisjon er et selskap i stadig vekst, og oppdragsmengden er jevnt økende.

 

Vi har alltid en åpen dør for motiverte personer som ønsker å jobbe innenfor et konsept som vårt. Vi har ingen kontorplass å tilby deg, eller en kantine å henge i, ingen kopimaskin eller sekretærtjeneste. Men til gjengjeld har vi fleksibilitet i hverdagen og mulighet for å styre egen arbeidstid som få andre steder.

Vi er bosatt på Lillehammer, Askim, Tøyen og Vika, og vårt kontor er i skyen. Dvs. at vi deler skjerm og møtes på telefon når vi skal samarbeide. Revisjonsverktøy, støtteverktøy og all annen intern dokumentasjon ligger selvsagt i skyen. En gang i mellom må vi som alle revisorer treffe våre kunder, dette skjer også noen ganger på telefon/nett, andre ganger ved stedlige besøk. Vi har kunder fra Hammerfest til Stavanger, men hovedtyngden av oppdragene er i og rundt Oslo.

En karriere hos oss vil være en kombinasjon av noen oppdrag som kommer fra e-revisjons tilsig av nye oppdrag, dine egne kontakter og deretter den veksten som alltid kommer når flinke folk gjør sitt beste for kundene.

Høres dette interessant ut kan du sende din CV på epost til: jo.lunde@e-revisjon.no 

Praksis for student.

Er du revisjonsstudent under utdanning og kunne tenke deg å jobbe litt parallelt med studiet? Vi legger til rette for at du kan jobbe når det passer med studiet og i et fornuftig omfang. I retur ønsker vi å få knyttet til oss en person som er interessert i å lete etter nye verktøy for å effektivisere revisjonsarbeidet, og hvis det passer for begge parter så vil det kunne utvikle seg til en full stilling.